Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Majklova_proxy

25. 7. 2008 0:07
Racite mit deti?

Pokud se dite rozblazni, neni vzdycky jednoduchy ho ihned zklidnit. Pokud to prezene a neposloucha, ma rodic (volak, poslanec nebo metar) moznost mu dat na prdel (to by se ale kousla Dzamila), nebo ho potrestat tak, jak je zvykem. Treba klecenim - trest realizovany ihned, ihned odbyto. Podle me je to duslednej tatik snazici zvyklej na disciplinu z prace. Proc do toho pletete teroristy? Nikdy jste nedostal nebo neklecel v koute?

-

Co byste s nim chtel delat? vyrazit ho z armady? Na zaklade ceho? Nechapu, co v PSP s TAK tristnim povedomim o pravnim radu delate, vazne ne.

0 0
možnosti

Majklova_proxy

25. 7. 2008 0:15
Re: Racite mit deti?

Tak jsem to docetl. Stinovy ministr obrany napsal "Přeji si, aby ropa byla tak drahá, že by české vojsko už nemělo na létání a jeho vojáci na ježdění vlastním autem na dovolené do Chorvatska. Budu klidnější ... ". To jste byl pod parou nebo jste opravdu tak kratkozrace stupidni?

-

...a proc zrovna Dzek Bauer...?

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

24. 7. 2008 14:47
Ježíš

Tohle chce být ministr obrany??? 8-o8-o8-o

0 0
možnosti

vodní želva

24. 7. 2008 14:37
Nesouhlasím s článkem

jestliže tisková mluvčí k chování toho vojáka řekla, že je to přestupek podle chorvatských, nikoli českých zákonů, tak měla naprostou pravdu a z tohoto důvodu se tím dál (nadřízení) nemohou zabývat. Kdyby ho chtěli za toto chování trestat nebo dokonce propouštět, tak k tomu nemají žádný nástroj. Ten voják by se mohl bránit a zcela jistě by vyhrál, takže když takový článek vyplodí člověk, který je stínovým ministrem obrany, tak to dost zavání populismem. Navíc srovnávat to jednání s vymlácením hospody nebo zlodějnou to bych od vrcholného politika taky nečekal, protože krádež nebo výtržnictví (tak se většinou vymlácení hospody kvalifikuje, většinou k tomu bývá ještě poškozování cizí věci nebo ublížení na zdraví) nejsou přestupky, ale dokonce trestné činy. Ach jo, máme to ale politiky.  

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

24. 7. 2008 14:51
Re: Nesouhlasím s článkem

Slušně se tomu názoru v blogu říká unáhlený názor ...  ;-D

0 0
možnosti

juhola

24. 7. 2008 14:23
Profesionální řidiči

a profesionální vojáci (policisty nevyjímaje) prostě musí projít velmi náročnými psychotesty, aby mohli svá povolání vykonávat. Pak ubudou mrtví a těžce zranění, a děti se nebudou muset bát svých rodičů s řidičákem a v uniformách.

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2379x
Stínový ministr pro místní rozvoj ČSSD. V roce 1996 zvolen poslancem Parlamentu ČR, v letech 2002 až 2006 byl náměstkem primátora hl. m. Prahy a od roku 2006 je předsedou finančního výboru ZHMP. Je víceprezidentem Českého svazu taekwondo WTF, členem Českého olympijského výboru a čestným předsedou Českého paralympijského výboru.
Více o autorovi na www.hulinsky.cz

Seznam rubrik