Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

tojsouveci

25. 9. 2008 14:00
Některá

Některá povolání jsou více a jiná méně riziková. Mnohdy je tento rozdíl vyjádřen i penězi. Berme toto zranění jako podporu zdůvodnění, proč mají tito "žoldáci" (já vím, že to nechcete slyšet) vyšší plat než řidič náklaďáku, ačkoliv i ten na silnicích denně riskuje svůj život a zdraví. Ale já opravdu nevidím důvod, proč by při úrazu měl být vyznamenán zraněný řidič náklaďáku nebo zaněný voják. :-(

0 0
možnosti
MP

tridvaraz

25. 9. 2008 15:44
Vyznamenání

by neměl dost za to, že utrpěl úraz, ale za to, jak s následky bojuje.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

25. 9. 2008 11:50
Pár připomínek

1/ Vláda vyznamenává, ale nenavrhuje. Navrhování se dělá na MO, nikoliv na Úřadu vlády.

2/ Souhlasím, že do stanovených podmínek se člověk nemusí dostat, ale podmínky nemají být rigidní, nelze pamatovat na vše. Chcete-li však být alespoň trochu objektivní, zkuste ty podmínky nadepsat. Nelze si dělat závěr na základě něčeho, čehož přesnou podobu neznáte ...

3/ Nemluvte mi tady o dodržování zákona. Na hlavě máte sami (ČSSD) másla dost, naposledy včera, kdy se "chybou na hlasovacím zařízení" mohlo o 1 návrhu zákona hlasovat vícekrát, ačkoli to zákon nepřipouští.

0 0
možnosti
E

Execute

25. 9. 2008 11:46
Tak to uz je fakt politovanihodne!

Vojak sice prisahal. Prisahal i polozit zivot za tento rezim. Co je vsak donebevolajici, je drzost ceske generality. Nejenze se vojak dobrovolne vzdal nekolikamilionoveho odskodneni  nad ramec zakona, ktere by vyhral. Nejenze by se jeste soudce ptal, proc zada tak malo. Nejenze by dostaval dorovnani do vyse vydelku do konce zivota...... A jeste ho maji za hl_paka a nedaji mu medajli ! V zahranici se daji vydelat vetsi penize. A clovek si zije civilnim spolecenskym zivotem. Je pravda, ze musi neco umet. Kdo nic neumi, ma jedinou moznost - riskovat zivot v cizine jako vojak. A toho zneuziva nase generalita. Ruku na srdce, generalove. Kdo z Vas nebyl v minulosti polytruk. Skvele vyuzivate schopnosti oblbovat lidi. Chudak kluk. Bez penez a ponizen a jeste Vam slouzi zadarmo! Stydte se, Cesi!

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

25. 9. 2008 11:52
Re: Tak to uz je fakt politovanihodne!

Kde je možné najmout takového "trotla", potřebuji udělat pár rozhodnutí a nechce se mi studovat horu materiálů? ... takové lidi, kteří si dělají úsudek ad hoc, "myluji".

0 0
možnosti
DK

Fonon

25. 9. 2008 11:06
za co vyznamenání?

šel bojovat dobrovolně a utrpěl pracovní úraz, to se stává. Já taky nedostanu žádnou medaili za utrpěný úraz.

0 0
možnosti
JD

pedr64

25. 9. 2008 10:07
když už píšete A, tak napiště i B

tedy to, v čem nesplnil podmínky k vyznamenání. Jinak je to jen oslavný blábol na "službu vlasti"

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2379x
Stínový ministr pro místní rozvoj ČSSD. V roce 1996 zvolen poslancem Parlamentu ČR, v letech 2002 až 2006 byl náměstkem primátora hl. m. Prahy a od roku 2006 je předsedou finančního výboru ZHMP. Je víceprezidentem Českého svazu taekwondo WTF, členem Českého olympijského výboru a čestným předsedou Českého paralympijského výboru.
Více o autorovi na www.hulinsky.cz

Seznam rubrik