Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

Brallo

2. 6. 2009 16:41
TAKE NECHAPU

Také nechápu, kde se v těch "mardech" bere taková míra frustrace. Nebo mají "absťák"? Ten Hulinský jen v podstatě neutárlně popisuje, co viděl a co si o tom myslí. Myslím, že tu iracionální nenávist vzbuzuje právě to, že myslí (a rozdíl od autorů těch sprosťáren).

0 0
možnosti
B

Belec

2. 6. 2009 16:33
No to snad není ani pravda

Jsem šokován mírou zloby tzv. diskutujících. Já tam byl také, a příspěvek Hulinského je docela trefný. Tou sprostotou a hlulvátstvím pisatelé rádobydiskuse dokazují, že na ČSSD napadají hulváti, sprosťáci a čímsi zamindrákovaní. Jinak tu sprostotu nelze vysvětlit.

0 0
možnosti
M

mard

30. 5. 2009 23:20
Lumpe, ty bys taky potřeboval vyplatit!

A třeba taky v garáži! Tobě chybí poctivá práce jako praseti drbání! Měl bys vzít nějaké nářadí a pořádně si máknout! Pan by tě přešly takové blbosti, co tady píšeš! Jsi jen líná veš!

0 0
možnosti
M

mard

30. 5. 2009 23:18
Lumpe, ty bys taky potřeboval vyplatit

0 0
možnosti
JS

Jan S.

30. 5. 2009 12:04
Jak je to s tím cholesterolem...

Dobrý den,

o cholesterolu toho evidentně mnoho nevíte. Doporučuji si nejprve něco přečíst, než začnete papouškovat - byť mezi lidmi velmi rozšířené - polopravdy.

Je smutné, že ČSSD vidí za útoky vejci pouze útoky. Možná se vám lidé snaží také něco naznačit. Nad tím ale asi neuvažujete...

Pokud se odvoláváte na jakousi krutost, nespravedlnost a podobně, pak si prosím vzpomeňte, že to byla ČSSD, co tyto prvky přinesla do české politiky. A najednou se vám nelíbí, když dostanete něco z toho nazpět? Jak typické pro ČSSD...

A přestaňte prosím vše svádět na ODS. V této zemi je mnoho dalších lidí, kteří nemají ČSSD rádi. Zkuste si to uvědomit.

0 0
možnosti
PD

petu46

30. 5. 2009 10:45
Stínový ministr?

Vy jste hlavně stín slušného člověka!

0 0
možnosti
JK

Abrams

30. 5. 2009 10:23
Jste nebezpečný a zlý člověk.

Takovou snůšku objektivně zcela nepravděpodobných věcí jsem četl naposledy v dokumentech o politických procesech z 50.let.

U Anděla se sešlo cca 1000 lidí, z nichž část si několik dní před tím povídala na internetu a vzájemně se nadchla nápadem po Vás něco hodit. Zbylá část se tam sesula jako lavina poté, co to vyšlo najevo přes média. 

To, že stávající ČSSD neumí pochopit, že to je možné je smutné a je vidět že zaspala internetovou dobu. Navíc mě šokuje, že opět jako za socialismu vnímáte člověka jako názoru neschopného, který se k něčemu rozhodne až poté, co mu to někdo poradí.

0 0
možnosti
P

peena

30. 5. 2009 10:15
nádhera

Nádherná ukázka demagogie ...

0 0
možnosti
AJ

aljav

30. 5. 2009 10:13
soudruhu autore,

váš lživý a demagogický blog komentovat nebudu, vy stejně fakta a argumenty co se vám nehodí absolutně ignorujete. Už jen ten blábol o pankáčích mluví sám za sebe.

ale mám jednu otázku:"opravdu se můžete, po těch vašich podrazech, lžích a bolševických metodách co používáte, ráno podívat sám na sebe do zrcadla" ???

PS: nebyl jsem volič ODS, ale po tom co předvádíte za ubohosti silně váhám !

0 0
možnosti
IV

Hell2

30. 5. 2009 9:55
Váš článek připomíná

pindy komunistů v roce 1968. Tehdy celý národ ukázal komunistům naprosto jasně, co si o nich myslí a jak moc je chce. A oni namísto sebereflexe dělali z protestujících chuligány a vyvrhele společnosti. Vemte na vědomí, že pod tribunou byli lidi, kteří už doslova trpí při pohledu na aroganci, nabubřelost, nedodržování zákonů a lži Paroubka, Ratha a dalších vašich. Vemte to na vědomí a zkuste se změnit. Nejstarěí demokratickou stranu v naší zemi táhnete ke dnu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2379x
Stínový ministr pro místní rozvoj ČSSD. V roce 1996 zvolen poslancem Parlamentu ČR, v letech 2002 až 2006 byl náměstkem primátora hl. m. Prahy a od roku 2006 je předsedou finančního výboru ZHMP. Je víceprezidentem Českého svazu taekwondo WTF, členem Českého olympijského výboru a čestným předsedou Českého paralympijského výboru.
Více o autorovi na www.hulinsky.cz

Seznam rubrik