Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

oooo

11. 11. 2009 15:45
Propagace Nacizmu JE trestná.

Trest ztráty kariéry je mírný, měli by být vyšetřováni jako holé lebky za propagaci ideologie, která vedla ke genocidě. Neonacizmus v Německu je potírán tvrději než u nás, přitom u nás je to větší zhovadilost, než v tom Německu. Kdyby si ti čeští blbečkové uvědomili, že vítězství těch jednotek, které propagují, by znamenalo, že Slované z celé Evropy, tedy i oni by skončili jako otroci na Sibiři, tak by nemohli něco takového dělat. Jestli je to nedostatek vzdělání, nebo momentální zaostalost, to nevím, každopádně armáda má mít úctu k našim dějinám, k našim padlým - ne k našim katům, proto takové jevy musí být tvrdě potlačovány zvláště v armádě.

0 0
možnosti

Ivo Vašíček

11. 11. 2009 15:38
Populismus na druhou

Volební program NSDAP je v mnohém totožný s volebním programem ČSSD, liší se zejména v nacionálním aspektu. ČSSD prosazuje narozdíl od NSDAP internacionální socialismus, přesto je tahle stana v parlamentu a nikomu to nevadí.

Vyhazovat vojáky z armády za to, že kdesi v poušti nosili jakési obrázky, které běžnému člověku vůbec nic neříkají je nerozumné gesto. Je velice nepravděpodobné, že někdo dokáže prokázat, že věděli co ty obrázky znamenají. Nikde nikdy nebyl publikován žádný "katalog" zakázaných symbolů. Vyřešení problému na místě, když byl zjištěn je zcela správné a profesionální. Nevím proč by měla veřejnost vědět, že někde v poušti udělal nějaký voják nějakou kravinu. Medializace celého problému je v důsledku nejužitečnější pro neonacisty. To si však člověk s mozečkem socialisty zřejmě nedokáže uvědomit. Dle mého názoru 99% veřejnosti vůbec netušilo, že jsou zkřížené granáty znakem SS (já tedy také ne). Exemplárně potrestat by zasloužil udavač, který porušil rozkaz zničit fotky.

0 0
možnosti

Ion Tichy

11. 11. 2009 15:38
Karel Kryl

....na rohu ulice vrah o morálce káže.......

0 0
možnosti

Hmmhator

11. 11. 2009 15:26
to mozna jo...

ale stejne je potreba potirat i bolseviky a jejich pohrobky.Napriklad Vas.

0 0
možnosti

preslechtena osmiplisen

11. 11. 2009 15:05
Zločinům nacismu

je ve školách věnováno dost prostoru, aby se profesoři "náhodou" nestihli dostat ke zločinům komunismu...

0 0
možnosti

petrph

11. 11. 2009 14:34
a na co má bejt pak mládež hrdá

Ubližovali nám komunisti, nacisti, Habsburkové,jezuiti,Germáni, Avarové, křižáci.. Já bejt  dneska študent, tak jenom z dějepisu křičím hrůzou ze spaní. Co je naučit něco pozitivního, na co by mohli bejt jako Češi hrdí??? tady měli možná vzory, naše vojáky, kteří na zahraniční misi bojují proti světovému terorismu. Al lup ho, už nebojujou, byli to zakuklení nacisti a tak je z armády vykopli....:-P

0 0
možnosti

tramtadadá

11. 11. 2009 14:21
To říká ten pravý,

člen ČSSD, která toleruje komunisty. Ach jo, pokrytectví jako vždyRv

0 0
možnosti

framy

11. 11. 2009 12:37
souhlas,

ale tolerance ke KSČ mně vadí úplně stejně.

0 0
možnosti

baggerfuhrer

11. 11. 2009 12:35
:)

Spravne. Neni dulezite co kdo dela, ale jak u toho vypada. Symboly jsou nebezpecne, hlavne pri bojove akci v afghanistanu. :-/

0 0
možnosti

Majklova_proxy

11. 11. 2009 11:32
Co je to zase za blaf?

Titulek "Tolerance k SS je nepřípustná" nasledovany domnenkou, ze VELENI ACR (asi podle Vas) planovite maskuje "neonacsty" a obecna historka oslehnuta z webu nebo nejake SS memorabilis. Kde je nejakej vklad??

-

Podle Vas je (hloupej, zvlast s prihlednutim k okolnostem) obrazek na skebli znakem "nacka jak vysityho"? V sedmdesatejch letech by UV KSC obdobne komentovalo dlouhy vlasy, dziny, nebo nedej noze americkou vlajku na tricku.

-

Az Vas zas popadne podobna plodna nalada, vytahnete kabel ze zdi a pockejte, dokudVas to neptejde.

0 0
možnosti

Totedyne

11. 11. 2009 12:11
Re: Co je to zase za blaf?

"neonacsty""Kde je nejakej vklad?"(neměl jste na mysli nějaký výklad?)

Vy se zase naučte psát a svůj poslední odstavec si zatím vezměte za svůj, než začnete psát ty ptákoviny do komentářů.

Je dobře, že autor připomíná nacistické zločiny. O komunistických se nyní píše dost, na nacistické se zapomíná. Pak jsou mezi mládeži esesmani vnímáni jako parta hrdinných kamarádů, kteří hájili Evropu před bolševizmem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2379x
Stínový ministr pro místní rozvoj ČSSD. V roce 1996 zvolen poslancem Parlamentu ČR, v letech 2002 až 2006 byl náměstkem primátora hl. m. Prahy a od roku 2006 je předsedou finančního výboru ZHMP. Je víceprezidentem Českého svazu taekwondo WTF, členem Českého olympijského výboru a čestným předsedou Českého paralympijského výboru.
Více o autorovi na www.hulinsky.cz

Seznam rubrik