Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Erbule

17. 12. 2009 16:37
Hezký článek

Dávat najevo sympatie k levici na stránkách IDNES není příliš časté, ale když napíše něco Petr Hulinský, tak se myslím přidají i někteří pravověrní. Kdyby tenhle chlap byl předsedou ČSSD, měla by to pravice v Čechách asi o hodně těší...

0 0
možnosti

m. l.

8. 12. 2009 14:11
Proč by to mělo

(spontánně) "prasknout" zrovna v den o kterém nikdo ani netuší že existuje?

0 0
možnosti

hyzik

8. 12. 2009 13:45
A toto je oficiální stanovisko vaší strany?

Nezapomněl jste se zeptat Paroubka, zda tohle můžete šířit, takový názor?  Ale jinak nemůžu říct, že je to názor, s kterým bych nesouhlasil. 

0 0
možnosti

smycka

8. 12. 2009 12:54
Právo?

Právo by především mělo být ve společnosti.To co Vy píšete,tak je chtíč za každou cenu.V této společnosti se nehledí,kdo je šikovnější,ale většinou,kdo je větší gauner a prospěchář.Právo na svobodu je hezké,ale když právo,jako je justice,policie a vše ostatní v denním životě nefunguje dle práva a obyčejný občan se nemá nárok dovolat práva a pravdy,čím to potom nazvete?NEPRÁVO!!!!Zde všichni Bendové,Laškové,Langrové,Kalousci ,Bémové a celá naše politická elita nechtějí vědět,co je to právo.A Vy si tady vymýšlíte!!! Mají právo sedět na svých postech??

0 0
možnosti

Karikov

8. 12. 2009 12:47
Kamarádi

Sice bravo, ale asi si nevysloužíte pochvalu u svých partajgenose. Ale aspoň někdo od Vás píše normální věci a ne ty bolšeivicé a demagogické slinty od Paroubka.

0 0
možnosti

SID09

8. 12. 2009 13:03
Re: Kamarádi

Právy se zpravidla ohání  jen vy*uraní jedinci, kriminálníci a politici .  Petře Hulinský vaše strana se podílela měrou vrchovatou na znehodnocení pojmu práva. Zkuste taky mluvit i o povinnostech, schopnostech a možnostech a ne jen o právech. !!!!!!

0 0
možnosti

JMNT

8. 12. 2009 12:47
I v ČSSD jsou evidentně nejen oportunisté...

Jsem velmi rád, že i v české sociální demokracii jsou lidé, kteří myslí tak, jako vy. Ač jsem spíše pravicového smýšlení, myslím, že pod toto bych se podepsal. Je-li vás ve straně víc, dělejte s ní něco! Protože to, co jste napsal (nejspíše z vlastního přesvědčení), je příkře v rozporu s požadavky elektorátu ČSSD a nakonec i se značnou částí toho, co si strana přeje zavést. Ostatně - i kdyby chtěla postupovat ve stylu New Labour, jako vy, nemohla by, protože by tvrdě šla proti očekávání vlastních voličů...

0 0
možnosti

kossacek

8. 12. 2009 12:44
Nezapomeňte se bít za lidská práva i po volbách.

Moc hezké. Esej na úrovni středoškoláka a asi ještě od někoho zkopírovaná - nevím proč by jinak byla dvěma druhy písma. Jinak doufám, že budete o lidských právech a svobodách občanů hovořit i v létě, až bude Váš šéf uzavírat vládu s komunisty- buď otevřeně nebo spíš s tichou podporou. Ta ale nebude zadarmo..;-€ Sedl byste si jako ministr do takové vlády nebo ne????

0 0
možnosti

PetrBrno

8. 12. 2009 12:01
Tak to jste si dovolil hodně.

Pěkně jste si pokazil vstup do nového roku. Žádné rozbalování padárků pod jolkou, žadnej děda Mráz. Půjdete na kobereček ke Tvrdíkovi a Jyrkovi, ty vám daj.

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2379x
Stínový ministr pro místní rozvoj ČSSD. V roce 1996 zvolen poslancem Parlamentu ČR, v letech 2002 až 2006 byl náměstkem primátora hl. m. Prahy a od roku 2006 je předsedou finančního výboru ZHMP. Je víceprezidentem Českého svazu taekwondo WTF, členem Českého olympijského výboru a čestným předsedou Českého paralympijského výboru.
Více o autorovi na www.hulinsky.cz

Seznam rubrik