Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HN

Hanka Novotná

18. 1. 2010 17:11
Jasně,

protože každý považuje za největšího mučedníka sám sebe.:-P

0 0
možnosti
G

geo.novotny

18. 1. 2010 17:10
A tak proc ....

...... se predni politici CSSD tak prateli z pohrobky SSSR ? Uz jste zapomel na tu navstevu ruskeho "velkeho rozvedcika" v Lidovem dome ? Stydte se !

G.N.!!

0 0
možnosti
M

mubu

18. 1. 2010 17:09
Já si Palacha velmi vážím,

ale, pokud se teď na nás dívá z nebe, jestli si neříká, že ta nejvyšší oběť za tohleto opravdu nestála.

0 0
možnosti
P

polibek

18. 1. 2010 17:02
cože mučedník?

Neskonale statečná výzva?!8-oupálit se? Mučedník? To slovo je  sebevrah! Mimochodem každý měsíc se na Nuselském mostě, tedy jeho okraji plazí pár statečných jedinců, kteří nesouhlasí s nynější dobou. Někteří jen vystrašeně drkotají zuby, protože si následně uvědomí, co dělají z vlastní hlouposti. Někdo se pustí a skočí...Myslíte si, že je to statečný čin, když dole pod mostem jezdí auta a chodí lidé? V čem se liší sebevražda jednoho kluka a těch jiných? Že se mu to povedlo, a v tehdejší těžké době z něj lidi udělali chudáka? Kdyby ty dny nebyly, přečetli by si to v novinách u ranní kávy a zapoměli by na něj hned. Takovíto jedinci jen hasičům přidávají práci, a při tom by je kolikrát bylo zapotřebí úplně jindeRv Palach byl sebevrah.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

22. 1. 2010 20:25
Re: cože mučedník?

Ty jses nenapravitelnej bambula "polibek" a nestaciti ze plives na jinem blogu po pamatce J.Palacha? Kdyby ty dny nebyli ty hlupaku, tak by asi J. Palach neriskoval tak bolestivou smrt jako je sebeupaleni . Skoda ze sis nemohl tenkrat takhle otvirat hubu na adresu J.Palacha. Lide v CSSR by ti ji roztrhli od ucha k uchu ty polibku !

0 0
možnosti
MF

fraze

18. 1. 2010 15:06
zajímavě napsané

Váš článek mě bavil, jen bych zde podotknul, že ve škole nás učili, že Jan Palach se chtěl pouze zapáli, ne upálit -ale dopadlo to takto a dnes se o něm mluví jako o mučedníkovi...

Ale máte pravdu že v mediích se řeší spousta nesmyslů a důležité věci tam často nejsou.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

18. 1. 2010 16:16
Re: zajímavě napsané

Tedy, který blb vás to učil? Můžete mně říct, jak se polijete hořlavinou a "jen zapálíte"? A nechcete se přitom upálit?  Snad že byste si jen polil nohu nebo ruku. 

Takže Palach podle vás chtěl jen to strašné utrpení popálených?

Zkuste, zda nění hlava i k něčemu jinému než k nošení čepice.

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2379x
Stínový ministr pro místní rozvoj ČSSD. V roce 1996 zvolen poslancem Parlamentu ČR, v letech 2002 až 2006 byl náměstkem primátora hl. m. Prahy a od roku 2006 je předsedou finančního výboru ZHMP. Je víceprezidentem Českého svazu taekwondo WTF, členem Českého olympijského výboru a čestným předsedou Českého paralympijského výboru.
Více o autorovi na www.hulinsky.cz

Seznam rubrik