Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJH

Rob J.H.

30. 8. 2011 9:52
jistě,

co jiného čekat od socialistického vyčuránka. Další důkaz toho, že na to Mašíni šli dobře R^ Jinak informační hodnota článku je nula, předpokládám, že pán ráčil někdy s otevřeným lahváčem na klíně a v nátělníku pokecaným od hořčice napjatě sledovat Majora Zemana.

6 0
možnosti
D

defi

30. 8. 2011 10:00
Re: jistě,

ano, informační hodnota je nulová, protože všichni ví, že Mašíni nebyli nic jiného než obyčejní zločinci - vrazi a zloději.

1 0
možnosti
SP

Syn pirátův

30. 8. 2011 9:49
Bratři Mašínové jako hrdinové? Pro mě jsou vrazi

Pro tebe možná ale naštěstí má tvůj názor v této zemi váhu ptačího pírka......................takže si dál bul, breč, fňukej a mel svá moudra......................globálně vzato nestoej za nic stejně jak tvůj chabej článek amatére!!!!!!

2 0
možnosti
RJ

molok

30. 8. 2011 9:56
Re: Bratři Mašínové jako hrdinové? Pro mě jsou vrazi

pokud existuje nějaký vyšší moc, pak záleží především na jejím názoru ;-)

0 0
možnosti
LH

Mouchard revival

30. 8. 2011 9:40
...

nevědomost hříchu nečiní? pane poslanče, než zase zaujmete definitivní stanovisko, zkuste projít historická fakta a nastudovat si něco více, než píše váš stranický nebo jakýkoliv jiný tisk...

já osobně názor na konání Mašínů nemám, ale rozhodně jej nepovažuji za tak jednobarevné, jako ho líčíte vy...

4 0
možnosti
P

Pavel227

30. 8. 2011 9:32
NAPROSTÝ SOUHLAS S ČLÁNKEM

Je to napsáno zcela výstižně. Byli to vrazi a i přes totálně skandální a hloupá vyznamenání vrahy, vyčůránky a gaunery, kteří se akorát hovadsky snažili pomoci sami sobě, navždy zůstanou, i kdyby dostali ještě nějaký metál. Škoda, že jejich činy jsou asi promlčeny a nemohl jim tam po revoluci někdo místo metálu dovézt klepeta.

1 0
možnosti
BC

BezPrace com

30. 8. 2011 9:35
Re: NAPROSTÝ SOUHLAS S ČLÁNKEM

Kdyby komunisti nevraždili, neukradli nikomu majetek, nepopravili rodinné přátelé Mašínů - gen. Píku a Dr. Horákovou, kdyby komunisti nezadrátovali hranice, TAK by se NIC nestalo!

-

Co je tedy příčina a co teprve následek? 8-o

4 0
možnosti
PH

Anuta

30. 8. 2011 9:28
Snad komunisti vyhlásili třídní boj, ne?

Tak přišla odpověď i z druhé strany. Komunisti si mysleli, že třídní boj povedou jenom oni, tj. budou zabírat, zavírat a zakazovat, a zbytek společnosti bude koukat jako ovce. Mašíni prostě byli aktivní účastníci třídního boje. Byly při tom oběti, ale ty byly i na straně skupiny bratří Mašínů, takže je to fifty fifty. Navíc kdyby komunisti nezavřeli hranice, tak se přes ně nikdo nemusel probojovávat se zbraní v ruce. Ať se na to koukám, jak koukám, pořád vidím u počátku problému komunisty, nikoliv Mašíny. A kdyby bylo takových Mašínů víc, komunisti by si neškrtli.

7 0
možnosti
PZ

0xf

30. 8. 2011 9:41
Re: Snad komunisti vyhlásili třídní boj, ne?

taky to tak vidim R^

0 0
možnosti
HU

hilsner_urquell

30. 8. 2011 9:17
Argumenty zastánců Mašínů bych bral

kdyby Mašínové zabíjeli komunisty ze msty. Oni ale zabíjeli jen proto, aby svoje oběti mohli okrást. A potom dodatečně přišli s vysvětlením, že se jednalo o strašný komunistický přisluhovače, kterejch vlastně ani není škodaRvRvRv

1 0
možnosti
BC

BezPrace com

30. 8. 2011 9:33
Re: Argumenty zastánců Mašínů bych bral

Potřebovali zbraně, tak kradli zbraně. Peníze potřebovali, aby dostali jednoho Mašína z uranových dolů v Jáchymově, kde ho komouši zavřeli za pokus o ilegální překročení hranic! Alespoň si o tom něco zjistěte, než začnete psát!

3 0
možnosti
JN

tojsouveci

30. 8. 2011 9:15
Ještě

Ještě že nebyl třeba ten pokladník tajným agentem Západu. to by bylo zajímavé...

No, on by to Západ neprozradil a to ani dnes. :-)

0 0
možnosti
M

Míra4.1

30. 8. 2011 9:16
Re: Ještě

Ty už si neříkáš madqwert?

2 0
možnosti
RJ

molok

30. 8. 2011 9:12
Ono několik let po krizi kapitalismu

a největší chudobě v Evropě, fašistické okupaci a osvobození Sověty se není čemu divit, že vládli komunisté. Také je velmi najivní představa. že řadoví policisté a vůbec všichni komunisté vědomě pomáhali režimu k teroru, v drtivé většině už lidi chtěli mít jenom klid a mír. Dneska s odstupem 70 let se dobře mluví o všech zločinech režimu v 50. letech, ale kolik lidí je vidělo v té době, kolik disidentů bylo předchozími komunisty, než prohlédli, matka Mašínová byla komunistka atd. Když se čistě teoreticky za 70 let generace po nás dozví, že v letech 1990-2010 probíhala skrytá čistka politickokorupční mafie, která zlikvidovala všechny, kdo se jim postavil na odpor (nehody, mrtví v Orlíku atd.). Bude člověk, který o tom věděl (mohl trpět on nebo jeho rodina) a který zvolil jako boj proti těmto praktikám, vykradenéí banky, zastřelení pár obvodních policistů oslavován jako hrdina? Já chápu motivaci Mašínů, boj proti komunismu byl správný, ale forma byla více než nešťastná.

3 0
možnosti

feketekuta

30. 8. 2011 9:10
machr na moralku

Až donedávna byl Petr Hulinský spíš neznámou tváří sociálních demokratů. To se však v posledních týdnech změnilo a jeho jméno se skloňovalo ve všech pádech. Nejdříve se ukázalo, že tento bojovník za neplacené funkce magistrátních úředníků v orgánech městských firem jen za poslední volební období sám pobral právě za tyto posty přes 12milionů korun. Dobré světlo na jím vedenou pražskou organizaci ČSSD nevrhl ani poprask kolem jeho blízkého stranického kolegy - a rovněž člena dozorčích rad městských podniků - Miloslava Pocheho, který část odměn posílal jako příspěvky straně a rozepisoval je na další členy pražské organizace, aby se prý vyhnul daním.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/to-je-ale-sikovny-chlapik-ten-petr-hulinsky-co-on-vsechno-nedojedna-1ds-/kavarna.aspx?c=A101123_104334_kavarna_chu

2 0
možnosti

feketekuta

30. 8. 2011 9:09
moralni autorita

Další a zřejmě největší slávu však Hulínskému přineslo vyjednání kontroverzní velké koalice mezi ČSSD a ODS, jež teď povládne čtyři roky pražskému magistrátu. Tato koalice vyšachovala ze hry vítěznou TOP 09, od níž si řada lidí slibovala právě zpřetrhání starých magistrátních vazeb kolem lidí z ODS a částečně i ČSSD. Navíc vznikla přes původní sliby ČSSD, že s ODS vládnout nebude. "Současnou koalici na pražské radnici považuji za svůj největší dosavadní úspěch," odpovídá Hulinský na otázku, co se mu podle něj nejvíce podařilo na magistrátu a v pražské politice.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/to-je-ale-sikovny-chlapik-ten-petr-hulinsky-co-on-vsechno-nedojedna-1ds-/kavarna.aspx?c=A101123_104334_kavarna_chu

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2379x
Stínový ministr pro místní rozvoj ČSSD. V roce 1996 zvolen poslancem Parlamentu ČR, v letech 2002 až 2006 byl náměstkem primátora hl. m. Prahy a od roku 2006 je předsedou finančního výboru ZHMP. Je víceprezidentem Českého svazu taekwondo WTF, členem Českého olympijského výboru a čestným předsedou Českého paralympijského výboru.
Více o autorovi na www.hulinsky.cz

Seznam rubrik