Diskuse

Bratři Mašínové jako hrdinové? Pro mě jsou vrazi

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

roman15

12. 9. 2011 22:00
PRO TY KDO

si dosud nepřípouští spojení tehdejší propagandy s médii:

http://zpravy.idnes.cz/pred-sedesati-lety-unesl-strojvedouci-svuj-vlak-a-zamiril-za-svobodou-1zm-/domaci.aspx?c=A110911_170106_vary-zpravy_abr

Kdyby Karel Ruml byl nucen toho policistu zastřelit, byl by stejně jako Mašíni, označen za vraha !![>-]

0 0
možnosti
RH

roman15

11. 9. 2011 20:13
PRO TVRDÉ JÁDRO POLITBYRA

Byl jsem na dovolené v Itálii u moře. Je tam krásně. Všem doporučuji !!

0 0
možnosti
VK

kossacek

5. 9. 2011 11:14
Vraťte nakradené peníza a pak moralizujte..

Tento populistický pán si za jejiný rok ve státních firmách přijde na desítky milionů. Ne snad, že by svojí činností těmto firmám jakkoliv prospíval...prostě to má za to, aby všechno běželo dál jak má, papaláši si rozdávali odměny, firma zadávala zakázky známým a zastupitelstvo nic neřešilo..

A tento pán bude někoho moralizovat a zastávat se "běžných lidí." A lůza ho bude volit..jdu zvracet..Rv

1 0
možnosti
MK

sarumánek

5. 9. 2011 10:35
nechutné

Sledovat většinové postoje voličů a reagovat na ně je pro každého politika nutnou samozřejmostí. Nicméně snaha zvyšovat svoji popularitu tématem, které bylo jen zde, na blogu iDnes, komentováno úplně stejným způsobem ("Mašinové jsou sprostí vrazi") už více než STO DVACETKRÁT (stačí se podívat do archivu), dokonce i s velmi podobnými titulky a téměř shodným obsahem, to už je pouze totální neschopnost, podlézavost a - řečeno krásně jadrným českým výrazem - vychcanost.

2 0
možnosti
LH

Polární_Punťa

5. 9. 2011 8:45
Koukám že nám

vrah o morálce káže. Směšný skorumpovaný český politik chce říkat o tom kdo jaký je a jaké skutky koná ? Komedie !!!

0 0
možnosti
M

Míra4.1

5. 9. 2011 8:55
Re: Koukám že nám

Spíš tragédie, že to dopouštíme, jako kdyby nám nestačilo 40 let pod vedoucí úlohou KSČ.

0 0
možnosti
M

Míra4.1

5. 9. 2011 8:34
Jak dlouho tady ještě iDnes bude udržovat

tenhle nechutný komoušský výblitek s falešně naklikanou karmou???;-€

0 0
možnosti
PK

vágus z ODS

5. 9. 2011 8:58
Re: Jak dlouho tady ještě iDnes bude udržovat

Pravdu soudruhu neumlčíš a to že Mašíni byli loupežní a brutální vrazi je prostě fakt. Tak se tady nerozčiluj a smiř se s tím. Pa.

3 0
možnosti
JK

transalp96

5. 9. 2011 0:48
To by nam tu tak jeste schazelo,

aby komous Hulinsky pochvalil Masiny.Takze, jestli tenhle parazit, a jemu podobni, Masiny hani, je vse v naprostem poradku.Bratri MasiniR^[>-]

0 0
možnosti
ŽV

žíznivej velbloud

5. 9. 2011 8:05
Re: To by nam tu tak jeste schazelo,

Naprostý souhlas R^

0 0
možnosti
PH

pamica

4. 9. 2011 22:38
řešme spíš budoucnost

Dobrý den všem, myslím, že toto už stejně nevyřešíme, jestli Mašíni jsou vrazi nebo super borci co bojovali proti těm hrozným komančům. Co takhle povolat nějaké aktuální "Mašíny" a poslat je pořešit naši politickou špičku... tak 5-10 jich postřílet, třeba by ostatní pochopili, že lid není ASI moc spokojený a začali by dělat něco pro obyčejné lidi. Ne pro jejich kamarády, kterým dovolí tuhle a onde "zprivatizovat" tedy rozkrást doposud fungující zaběhlé firmy.

Při super revoluci -tedy sametové nám nová garnitura z OF slibovala něco TROŠKU jiného. Jo pár let poutahujeme opasky a za chvilku se budeme mít. Jo máme se..-v opasku děláme téměř rok co rok další dírku a utahujeme dál.... Stále čekám, kdy se začneme mít jak ve dříve slibovaném Rakousku. Asi nám zapomněli říct, že se začneme nejdřív přibližovat Rakousku, ale pravěkém ;-).

Mašíny neřešme, to je historie.. teď hrajeme o svou budoucnost!

2 0
možnosti
PF

FireDrake

5. 9. 2011 9:59
Re: řešme spíš budoucnost

R^

0 0
možnosti
JP

apeppepa

4. 9. 2011 22:36
Parazit Hulínský nemá právo brát si Mašíny do úst

Je to k nevíře,ale o obětech komunistů se nenapsalo tolik za celých 20 let jako o obětech Mašínů za posledních 14 dnů. Otec Mašínů byl voják,bojoval proti fašismu a jeho synové byli vlastenecky vychováni,byla to jiná doba. Nedovolím si soudit jednotlivé případy,ale je si třeba uvědomit,v jaké době to bylo. Vrcholil třídní boj,na venkově probíhala kolektivizace v režii komunistické lůzy. Hospodářum byl zabírán jejich majetek, byli vyháněni ze svých hospodářství, zavíráni i popravováni. Mnohým nezbylo nic jiného než utéct do lesů. V té době nebyla pouze skupina bratří Mašínů. Být v té době příslušníkem SNB nebo mít právo nosit zbraň znamenalo více než pouhou loajalitu k tomuto režimu. A bez  drobných přisluhovačů a udavačů by tento režim nemohl fungovat. Ale zásadovost se u nás moc nenosí, vítězí pokrytecví, prospěchářství a stádovost. A dnes si takový budižkničemu jako Hulinský vysedí miliony na magistrátě a dozorčích radách a ještě si chce získat politické body na protimašínovské vlně.

0 0
možnosti
PV

grimosa

4. 9. 2011 22:50
Re: Parazit Hulínský nemá právo brát si Mašíny do úst

okradení,zavražedění pokůladníka a použití peněz pro soukromé účely je loupežná vražda ať je u moci kdokoliv. Vůbec mi nevadí, že nesnášíte komunisty, co mi ale vadí, že si chcete vyrábět hrdiny z lidí jako mašíni či spartakiádní vrah a to jenom proto, že páchali své skutky v dobách totality. Tímto kopete do všech lidí, kteří skutečně s komunismem bojovali a kteří se i zasloužili o pád komunismu.

1 0
možnosti
P

perendab

4. 9. 2011 20:07
Jak můžr být komunistický SNBák nevinný člověk.

Vždyť tito slouhové komunistů, sami komunisté byli největščí vrazi. Mašínové jsou hrdinové, protože tento odpad likvidovali.

0 0
možnosti
PF

FireDrake

4. 9. 2011 20:38
Re: Jak můžr být komunistický SNBák nevinný člověk.

To se pleteš kamaráde, kdyby chtěli "tento odpad likvidovat", tak začnou u špiček, u hlavy a ne u SNBáka, který hlídal veřejný pořádek, aby se nekradlo v obchodech a nevraždilo - tomu se říká zločin za každého zřízení, víme? Takže byli vrazi a loupežníci, nic víc - státu ani nikomu dalšímu z těch chudáků tady nijak nepomohli!

2 0
možnosti