Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

velkorypal

19. 12. 2007 14:38
Ryba smrdí od hlavy

Mě nepříjde normální si dát před řízením malé pifko. takže jestli vám příjde divné, že nějaký voják se zhulil ve službě, ale taky mě příjde docela běžné, že někdo si dá trochu alkoholu a sedne za volant auta a to i lidé z "lepších" poměrů. ono to není o tom jestli hulí nebo chlastá, ale jestli si dá večer až příjde domů jednu skleničku/ěnku nebo jestli si musí dát i během práce. pak je to špatné ať dělá co chce. krom toho. sáhněme si na něše poslance, jsou vždy stoprocentně střízlivý během své pracovní doby??? znáte to. ryby smrdí od hlavy.

0 0
možnosti

petr

19. 12. 2007 14:37
gratuluji, jak jinak podvodník z ČSSD

Bloggerský skřipec získává Petr Hulínský za doposud nevysvětlených 28 000 kliků z jedné IP adresy, ačkoli jsme pana Hulínského několikrát žádali o vysvětlení. (Děkujeme za všechny ostatní tipy).

0 0
možnosti

tomas

19. 12. 2007 14:26
rozlisovat je nutne...

chapu sice Vas "pravni" pohled na podstatu veci,  nismene vas pohled na marihuanu jako starter neceho horsiho je uz dost predpotopni a davno vyvraceny.. a pokud si ja mohu vychutnat klasickou cigaretu pak nevidim duvod nekomu zakazovat travu...

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2379x
Stínový ministr pro místní rozvoj ČSSD. V roce 1996 zvolen poslancem Parlamentu ČR, v letech 2002 až 2006 byl náměstkem primátora hl. m. Prahy a od roku 2006 je předsedou finančního výboru ZHMP. Je víceprezidentem Českého svazu taekwondo WTF, členem Českého olympijského výboru a čestným předsedou Českého paralympijského výboru.
Více o autorovi na www.hulinsky.cz

Seznam rubrik