Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

roman15

30. 8. 2011 20:38
ODKUD ČERPÁTE INFORMACE O MAŠÍNECH ?

Pan politik evidentně čerpá informace o Mašínech, které procedil komunistický cenzor aby odpovídaly vládnoucí ideologii KSČ. Je to systém, který ve vykonstruovaném procesu popravil:

1) svého generálního tajemníka Rudolfa Slánského (komunista!)

1) československou odbojářku vězněnou v koncentračním táboře Miladu Horákovou (NEkomunistka)

2) československého válečného hrdinu generála Tesaříka (NEkomunista)

a mnoho dalších. Jak proboha můžete těmto tendenčně zaměřeným interpretacím padesátých let důvěřovat ? Stačí se podívat na Filmový týdeník z těch dob. Vždyť je to jak za Hitlera!

1 0
možnosti
OK

AREDAK

30. 8. 2011 21:44
Re: ODKUD ČERPÁTE INFORMACE O MAŠÍNECH ?

PLNĚ SOUHLASÍM S VAŠÍM KONSTATOVÁNÍ HISTORICKY NEZPOCHYBNITELNÝCH SKUTEČNOSTÍ. BYLA TO SVINSTVA. 

Pokud to ale berete jako spravedlnění dalších, stejně svinskýcgh vražd ( spáchaných Mašíny), to už  prostě neberui.

1 0
možnosti
JN

xRocky

30. 8. 2011 19:25
?

Mam znameho (emigroval do USA po udalostech 68). Je to byvaly policista, znami mi rikali ze na nej komuniste meli takovou pifku ze by rok 68 asi neprezil…. Kdyz tenkrat prijeli do Prahy ruske tanky, snazil se se svym kamaradem vymyslet nejakou akci proti rusum. Vyuzili toho ze rada ruskych vojaku byla tak unavena ze po prijezdu do Prahy zalehli do travy a okamzite usnuli. Jednomu z tech spicich vojacku (byl pry odnekud z Kazachstanu) sebrali samopal. Samopal zabalili a donesli jej jeho veliteli. Ten nelenil a vojacka nechal vpodstate bez soudu zastrelit. Takze se memu znamemu podarilo takovymto zpusobem zlikvidovat jednoho okupanta. A ja se ptam, povazovali by jste tohoto cloveka za hrdninu ?

0 0
možnosti
ŠZP

Šestá z pěti

30. 8. 2011 14:27
Syn nositele Řádu práce :-)

Tak jsem se dočetla níže v diskuzi, že pan defi, co tady tak emotivně protestuje proti Mašínům, pochází z rodiny, kde jeho tatík dostal nějaké komunistické vyznamenání a Řád práce. Jaké asi názory může mít synek z komunistické rodiny? Asi je všechno jasné ;-D

1 0
možnosti
F

fanda2

30. 8. 2011 15:22
Re: Syn nositele Řádu práce :-)

Pravděpodobně proto, že jste "šestá z pěti", tak tomuhle nemůžete v životě rozumět! Řád práce se dával především lidem, kteří něco dokázali, vynálezců, konstruktérům velkých projektů, akademikům - autorům patentů atd. Ale to mladí, kteří mají totálně vymytý mozek současnou propagandou, nemohou pochopit. Hlavně nechtějí, protože jejich vzdělání je plytké a myšlení taktéž. Hlavně opěvují vrahy Mašíny, protože je to "in" a protože jim to někdo takhle podal.

P.S. Řády práce dostávali i nekomunisti, představte si!:-)

0 0
možnosti
D

defi

30. 8. 2011 14:10
Objektivně bez emocí

Odboj (též odbojové hnutí) je forma boje proti moci vedená ozbrojenou či neozbrojenou formou s cílem moc destabilizovat či svrhnout. Veden může být organizovanou ozbrojenou či neozbrojenou skupinou nebo skupinami, či jednotlivci. Mocí se rozumí představitelé vládnoucího režimu, okupační správy či správy okupační mocí instalované a podporované. Tolik wikipedie.

Z činů co udělali Mašíni, se tomuto nic nepřiblížilo. Zapálené stohy jen přidělali práci dobrovolným hasičům, zabití nízce postaveného policisty nijak systém nedestabilizovalo a ukradené peníze použili jen ke své potřebě. Buď byli Mašíni tak neschopní, nebo to prostě byli jen grázlové.

3 0
možnosti
ŠZP

Šestá z pěti

30. 8. 2011 14:12
Re: Objektivně bez emocí

Nechtěli náhodou uprchnout a vstoupit do americké armády, aby mohli napadnou komunistický režim? Proč nemohli svobodně vycestovat?

1 0
možnosti
ŠZP

Šestá z pěti

30. 8. 2011 13:59
PROTI Mašínům může protestovat jen zastánce komunistů!

Nedá se nic dělat, prostě ta generace postižená komunisty musí vymřít a musí nastoupit až děti jejich dětí, kteří již nebudou mít tak vymytý mozek jejich politikou a bláboly! Bohužel, ve společnosti je stále plno komunistů, kteří vymývají hlavy dalším generací těmi svými lživými články a provokacemi, jak se za komunistů všichni měli krásně a všichni všechno měli! 8-o

0 0
možnosti
D

defi

30. 8. 2011 14:02
Re: PROTI Mašínům může protestovat jen zastánce komunistů!

Proti Mašínům protestuje každý slušný člověk, co si váží života!! Nechci nikdy žít ve společnosti, která oslavuje vrahy, ať to byli komunisti nebo Mašíni. Pro mě patří do jednoho pytle!

1 0
možnosti
JH

jirha

30. 8. 2011 13:39
Pan Hulínský

je příklad toho proč si myslím že každý sociální demokrat je buď lhář nebo blbec.

2 0
možnosti
BC

BezPrace com

30. 8. 2011 13:41
Re: Pan Hulínský

a nebo zloděj - viz Gross, Palas a spol. ;-D

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XVIII

30. 8. 2011 13:29
Vážně si představuji pana Hulinského v padesátých letech

... pane jo, ten by budoval socialismus, až by se mu od huby prášilo. Selektivní vnímání skutečnosti, ignorování nepohodlných pravd ... panečku, to je materiál pro pořádného stranického kádra. A kdyby náhodou nechtěl držet krok, tak pomůže Tajná bezpečnost řízená soudruhy z NKVD, kteří rádi přispěchají pomoci radou i činem.

.

Pane Hulinský, sežeňte si v Levných knihách DVD Všichni dobří rodáci, zkoukněte ho a POTOM suďte. Suďte ty Mašíny v tehdejších reáliích, v tehdejších poměrech.

2 0
možnosti
JH

jirha

30. 8. 2011 13:46
Re: Vážně si představuji pana Hulinského v padesátých letech

Jak soudit někoho po kom nezbyli svědci. Všichni dopadení členové jejich odbojové skupiny byli popraveni. Už tato poprava dělá z Hulínského blogu blábol.

1 0
možnosti
BC

BezPrace com

30. 8. 2011 12:34
Petr Hulinský, to je ale postavička!

Ve své straně se vypracoval náborem černých duší (údajně snad prvním z těch známých) až na předsedu pražského krajského výkonného výboru a člena předsednictva ČSSD. V roce 1996 mu ke třetímu místu na kandidátce pomohli zaměstnanci jeho bezpečnostní agentury. K primárkám si Hulinský své lidi dovezl hromadně autobusy.

-

Tak tento citát z Wikipedie mi opravdu stačí ;-D

3 0
možnosti
MI

Ajetak

30. 8. 2011 12:14
Celkem objektivní odsouzení Mašínů jako vrahů

tu podal snad jen Rudolf Polanecký (kupodivu). Nechápu, jak může mít tenhle článek s tak emotivním a pokřiveným pohledem takovou karmu.

0 0
možnosti
BC

BezPrace com

30. 8. 2011 12:17
Re: Celkem objektivní odsouzení Mašínů jako vrahů

Vy nevíte, kolik je v ČR komunistů a socanů, kterým se takové bláboly líbí? ;-D

1 0
možnosti
PV

grimosa

30. 8. 2011 11:46
zastánci mašínů

sice nedokáží říct žádný čin, kterým mašíni cokoliv udělali pro tuto zemi. Prostě si potřebují vytvořit hrdiny z někoho, je jen škoda, že si k tomu vybrali zrovna tuto skupinku, které spíše svými činy pomohla komunistům v jejich propagandě. Je to škoda hlavně z toho důvodu, že díky této bandě hrdlořezů se opomíjí zásluhy lidí, kteří se v 50tých letech skutečně snažili s komunismem bojovat.

4 0
možnosti
MI

Ajetak

30. 8. 2011 12:25
Re: zastánci mašínů

Je rozdíl, jestli je člověk spisovatel nebo politik a jestli vyrostl v odboji proti nacistům jako syn vojáka. Bojovník bojuje, politik mluví. Každý dělá, co umí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2379x
Stínový ministr pro místní rozvoj ČSSD. V roce 1996 zvolen poslancem Parlamentu ČR, v letech 2002 až 2006 byl náměstkem primátora hl. m. Prahy a od roku 2006 je předsedou finančního výboru ZHMP. Je víceprezidentem Českého svazu taekwondo WTF, členem Českého olympijského výboru a čestným předsedou Českého paralympijského výboru.
Více o autorovi na www.hulinsky.cz

Seznam rubrik