Diskuse

Vládní boj proti korupci je bez zrušení anonymních akcií falešný

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karl Novak

6. 9. 2011 19:56
Neznalý, neinformovaný, nevzdělaný..

Prostě politik, o ekonomii nemá ani páru a neví která bije.

Anebo je to možná i naopak. Možná velice dobře ví že plácá nesmysly. Jen aby se udržel u korýtka s domnělými protivníky z ODS. Přitom je to všechno jedna stejná partička vyžírků.

0 0
možnosti

pavel 99

6. 9. 2011 15:24
Docela by mne zajímalo

porovnání zisků firem začínajícíh na sudá a na lichá písmena. (Pochopitelně - ty s vyšším ziskem by bylo vhodné zakázat, že?)

Přijde mi zvláštní, že Vás ani nenapadne, jak a proč je možné, že JAKÁKOLIV firma (s jakoukoliv formou vlastnictví) vyhraje výběrové řízení a přitom má tak vysoký zisk. Nebude problém spíše v tom výběrovém řízení, než ve formě vlastnictví?

Jenomže chtít po politicích, aby řešili problém v jeho podstatě je asi stejné, jako požadovat aby Slunce svítilo i na "odvrácenou" stranu planety.

0 0
možnosti

johnpeters

6. 9. 2011 15:22
Víte,

vážený,vy, t.zv.u kormidla, než něco vypracujete,a hlavně prosadíte,tak jednomu uteče půl života,A o tom to zřejmě je.....Budete se mít potom fakt dobře,až to uděláme,a když ne vy,tak vaši vnuci určitě!....Tuto taktiku zářných zítřků prožívám už skoro 60 let,a skutek utek.Ne ovšem vám tam u lizu.Tam vám to jde k lepšímu rychle.Zkrátka-moje babi na to měla takový bonmot(kam se hrabe Zeman): Velká ryba v čisté vodě nevyroste.A co Vy,milý autore?Jak jste velká ryba...?!Být Vámi,tak jsem zticha,a nenesí.ám lid!:-/

0 0
možnosti

petrph

6. 9. 2011 14:54
tak daleko ještě zdaleka nejsme

Nyní jsme ve stádiu že se beztrestně a veřejně provádí korupce i když je viník, tedy kooperující  vládní činitel obecně znám. Až se bude automaticky a rychle trestat tohle, až budou  sedět v jedné cele Vondra, Drobil, Barták a jim podobní, potom by jsme se mohli posunout o kus dál a začít se zajímat o ty rozkrádačky státního majetku  u kterých nevíme kdo za nimi stojí...

0 0
možnosti

pefben2

6. 9. 2011 13:16
Ha

Vy bojujete proti korupci? ;-D;-D;-D

0 0
možnosti